85.- BARCELONA.- 07-05-24 Compartida la nostra iniciativa dins del projecte APLICA Solucions de la Societat Catalana de Pedagogia

 Programa Cooppel de suport a les famílies amb menors d'edat del nostre institut
En la seu de l'Institut d'Estudis Catalans
 





Barcelona 07-05-24 Sisena i darrera sessió del curs sobre la I.A. 

Un moment de la sessió compartint per grups les experiències

Amb altres centres de Catalunya

La nostra valoració:
https://cooppelcaminsmartiifranques.blogspot.com/2024/05/81-valoracio-final-del-curs-aplica.html

Primer na Neus Lorenzo va fer un resum de totes les sessions del curs. Na Rosa de la Fuente va presentar la sessió i el president de la Societat Catalana de Pedagogia va fer la cloenda.

Compartida la nostra iniciativa dins del projecte APLICA Solucions de la Societat Catalana de Pedagogia.

Altres experiències com la del Bernat Ferrer de Molins de Rei, la del Baldirich Reixac del Parc Guell de Barcelona, el de Leonardo de Vinci de sant Cugat del Vallès, entre altres 7, en un total de 8 experiències.

Un va mostrar interès sobre la nostra experiència ja que té dos professors que enguany es jubilaran. I vàrem mostrar la nostra disposició a informar sobre la nostra experiència de dotze anys, quasi 8 anys de docents jubilats amb compromís de col·laboració amb l'institut i amb Educació.

Exposades les experiències vàrem tenir una conversa molt cordial.

Amb la mirada pel proper curs 2024-25.-

Nosaltres aplicarem la I.A. en la pràctica Cooppel per a la millora de l'atenció i de la implicació dels pares i de els mares.

La coordinació formada pel personal docent voluntari, en el cas de practicants i els estudiants de BAT en estada a empresa consultarem el "CHAT GPT openai" per a clarificar, trobar una resposta sobre tot matemàtica als problemes i per a fomentar la relació amb l'entorn educatiu de la ciutat de museus, biblioteques, espais naturals i urbans.

A més pensem organitzar comissions de pares i mares sobre el control parental i sobre el microtaller d' "oratòria comental".


Per a saber més: 

https://ciberespiral.org/es/el-odite-presenta-el-libro-inteligencia-artificial-en-la-microeducacion-transformando-el-aula-del-futuro/


                                            Foto de la sessió del 13 de febrer.
            D'esquerra a dreta  na Fina Masip, en J.M. Ferran, en Neus Lorenzo, inpectora jubilada i promotora del present curs i en Josep Serentill prsident de la Societat Catalana de Pedagogia.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-