82.- Ja es pot fer la reserva de plaça pel curs proper 2024-25.-

 

També podem ajudar a salvar vides per mitjà de la cultura cooperativa d'aprendre totes les competències ciutadanes del segle XXI, útils al llarg de tota la vida

Aquesta setmana pels qui participen al programa

Per a nous de 1r ESO fins el 30 de setembre

Participar en el programa és gratuït però queda clar que:

1.- El programa Cooppel a l'institut es portat per professorat jubilat amb compromís anual de col·laboració amb Educació, amb la participació oberta a practicants de màster de professorat o de màster de pedagogia i/o psicologia. Els quals fan les entrevistes amb els pares i/o les mares, escolten els interessos dels estudiants i les necessitats de les famílies i avaluen de forma continuada de cara a la millora i de la seva eficàcia.

2.- És gestionat per estudiants d'estada a empresa de BAT que porten a terme la Biblioteca assistida quatre dies lectius a la setmana d'octubre a maig.

3.- Que el programa és per a entrenar aprendre a aprendre en autonomia de forma individual en la resta de dies de la setmana a casa, a aprendre a preparar examens i a estudiar.

4.- També per a fomentar la interacció en família i a comprometre's en la vida de la llar.

5.- En potenciar les competències bàsiques des del Disseny Universal dels Aprenentatges (DUA) i de cara els Objectius de Desenvolupament Sostenible ODS 2030 i per a millorar les competències bàsica (PISA 2025).

6.- Participar en el programa Cooppel és com participar en un club esportiu, d'escacs o d'altra mena. S'aprèn a entrenar les competències neurosensorials d'aprendre a aprendre i millorar la planificació i la gestió de l'atenció.

7.- Sols hi poden participar de forma presencial estudiants de l'institut, a nivell telemàtic les famílies poden participar amb una oferta de tasques que es pot beneficiar altres germans o germanes per Meet, What's o amb la presencialitat a altres indrets de la ciutat.

8.- S'invita a que cada família es constitueixi en un club i que formin part de la federació de famílies. Funcionar a casa com un club suposa que els fills i filles exposen els seus projectes i plans, proposen jugar al Cooppel sobre materials fabricats per aprendre a aprendre amb dianes i estels d'aprenentatge i que es poden fer activitats lliurement en família com visitar museus o espais naturals, rurals o urbans.

- El personal d'ESO matriculat al present programa sols es compromet com a mínim participar en una activitat de l'entorn educatiu fora del centre, en aquest proper curs serà el dia 12 de desembre de 2024 de 19 a 20 hores a l'Ateneu de Tarragona on presentarem el primer concurs d'aprenentatges Cooppel entre altres iniciatives d'interès educatiu i cultural.

FITXA DE MATRÍCULA

La pots demanar al what's núm. 619 79 39 69 o estarà en consergeria: Programa Cooppel.

FULL D’INSCRIPCIÓ A LA BIBLIOTECA ASSISTIDA DE SUPORT ESCOLAR COOPPEL A LES FAMÍLIES.-                        AULES 118-120  Activitat extraescolar presencial. Institut Antoni de Martí i Franquès de Tarragona

1.- Dades del fill/a  nom i cognoms ___________________ ______________________________del nivell ESO,___ Grup______. Domiciliat en el carrer, la plaça o l’avinguda ____________________ de Tarragona..Codi postal _____.  Si  té what’s el seu Núm.____. __________________ Correu electrònic:_________________@______________.___

2.- Dades de la família. El pare/mare o tutoria legal En/Na  ____________________________________________ ____________________________________________________________(nom i cognoms) . Amb what’s Pare Núm. ___________________________ Mare Núm._________________________________________________________

3.- Nom i cognom de la tutoria docent ESO________________________. Va a desdoblament SI/NO______  Amb contacte electrònic __________________@________.___ o whap’s núm. __________________________________

Altres dades d’interès :__________________________________________________________________________

Sol·licita matricular-se i assistir sota la meva responsabilitat a l’aula “Cooppel 118” en els següents termes:

1.- Pot assistir els quatre dies: dilluns, dimarts, dimecres i/o dijous de les 17,00 a les 19,00 hores. Dels quals es compromet a assistir els dies___________________________________________________________. 1234.(____). Formarem part del grup what’s general de la “Comunitat Cooppel 25” i del grup del dia concret que es compromet assistit per estar degudament informats. També el pare/mare s’apunta a les activitats en família. El dia més disponible de 5 a 7 de la tarda és________________________

2.- És una activitat extraescolar. Es segueixen els mateixos valors i les mateixes normes que en l’horari escolar. La finalitat és consolidar l’autonomia a aprendre a aprendre sempre. Això suposa el treball individual amb opció responsable al treball en equip. Per tant està interessat en aprendre a jugar al Cooppel, després de dur a terme les tasques escolars i l’estudi.es fabricaran materials de joc i és faran jugades, per a continuar-les a casa. Cada dia planificarà les tasques a dur a terme i ho escriurà en el full d’assistència i d’incidències. La família gràcies a funcionar com un club dona suport a l’aprenentatge amb jocs que es poden jugar en família i entre famílies en la vista a museus o espais urbans o naturals de la ciutat____________________________________

3.- Sempre podrà consultar o demanar ajuda a una estudiant de BAT. Complirà l’horari establert en cas contrari el pare o la mare haurà d’informar al xat de la comunitat o a la coordinació que l’horari ha canviat per raons justificades. Sempre a l’inici de la sessió explicarà oralment que vol fer avui  i ho anotarà al full d’assistència i al finalitzar explicarà la feina duta a terme en el temps d’estada a l’aula 120 Cooppel. La o les matèries que precisa més suport són___________________________________________

4.- S’ha de respectar el clima d’estudi i l’ambient de treball comunitari com de joc.- De silenci, fer les consultes i si convé el treball en equip serà discret, sense molestar al gran grup Cal seguir les informacions, les orientacions i les instruccions de tot el personal de la coordinació i de la gestió de l’aula. És com un club d’escacs, de teatre o de jocs d’estratègia i de rols.

5.- Juguem.- Cada dia farà un mínim de tres targetes Cooppel dins del protocol per a la millora del talent d’aprendre a aprendre mentre fa les tasques, o bé quan estudia o quan repassa la feina feta.. Farem micro-tallers Cooppel per a reforçar el record i les competències d’aprendre a aprendre. Quan acabi les tasques escolars es dedicarà a estudiar elaborant materials de joc Cooppel..

6.- Tenim el dret d’admissió i el comportament inadequat i de risc pot ser recomanable deixar d’assistir de forma temporal o definitiva. Així s’ha de complir el compromís d’assistència aquí acordat en cas contrari es pot perdre la plaça, degut a la llista d’espera. Sols poden matricular-se l’alumnat del propi institut.

7.- Per a consultes i tasques que precisin d’ordinador tenim la biblioteca de la planta baixa.

8.- El programa Cooppel busca de forma prioritària a que s’aprengui la pròpia autonomia a l’estudi del propi alumnat des de casa en temps extraescolar i els hàbits d’estudi i comportaments en temps d’oci en família, Juguem al Cooppel i fem jugades com la Diana d’Aprenentatge, la creació d’ESTELS del record, us de les targetes, del tauler TRES cooperatiu i fabricació de taulers.

9.- En el cas de consultes telemàtiques tenim atenció les 24 hores. Cal fer la pregunta al grup what’s comú posant la pregunta, la pàgina on es troba la pregunta o qüestió i la pàgina on es troba l’explicació didàctica del llibre o apunts. Per temes més discrets, confidencials o reservats es pot posar en contacte amb la coordinació general escrivint al Núm. What’s  619 79 39 69.

AUTORIZO segons la legislació vigent l’ús de les presents dades personals per la finalitat esmentada i les gravacions orals i de la imatge de les produccions creatives o anècdotes amb finalitat d’investigació psicopedagògica comunitària ètica compartida.

Tarragona, ________ d’,de_______________ de 202___.-                                                 Signatura del pare/mare i Número d’Identificació (DNI o NIE) ____________________

 






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-