51.- Enguany també farem seguiment de casos educatius puntuals AIF i MPF.-

 A més dels casos molt singulars de la salut, de símptomes no identificats d'interès per a la recerca en la salut:

https://dinament.blogspot.com/2023/09/74-iniciem-un-estudi-de-casos-de-salut.html

En el present curs 2023-24 durem a terme el seguiment de casos en famílies que poden ser de dues classes  "Acompanyament de Casos" o bé "Casos Protegits", dins de la ciutat de Tarragona com a fora en altres municipis. Com és telemàtic pot ser fins fora de l'Estat, com per exemple Andorra o paisos o persones de parla en català (Territoris de Parla Catalana) o en castellà (Hispanoamèrica).

Els primer tipus és que davant la situació i les necessitats d'una família amb menor d'edat precisa un acompanyament més intens o amb suports addicionals en el lloc on participi a nivell extraescolar dins dels espais Cooppel o en altres entorns, fins i tot es contempla l'atenció telemàtica amb Meet (Google) o per What's per trucada, textos o fotos what's o video what's. Atenció Intensiva o acompanyament intensiu a concretes Famílies. (A.I. F.)

El segon cas és que amb permís del pare o de la mare o de la tutoria legal podem sol·licitar una entrevista com a recurs extern com ara fan un gabinet privat o com fa el CSMIJ o altres entitats de suport educatiu, en relació amb la coordinació tutorial de l'escola o de l'institut. Col·laborant en la mediació.Casos de mediació protectora familiar (M.P.F.).

.- 

No estem sols 

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-