49.- Avantatges en oferir el programa Cooppel de suport a les famílies amb menors d'edat.-

 Les avantatges en oferir el programa Cooppel de suport a les famílies amb menors d'edat.-

1.- Simplement oferir a totes les famílies sigui quin sigui el nivell competencial dels seus fills i filles i més encara aquelles persones que necessiten més suports i oportunitats, motiva a replantejar les activitats extraescolars i enfocar més de cara a les potencialitats del fill i/o filla i de la mateixa família. L'oferta no deixa indiferent.

2.- Si decideixen contactar amb nosaltres fem una entrevista al pare i a la mare i als seus fills i/o filles. Aquesta conversa ajuda a tenir consciència de la necessitat de revisar l'agenda, la planificació,.... i el suport motivacional.

3.- En el cas de participar en el programa en un dia, dos, tres o quatre dies, es defineix el compromís amb doble beneficis, un temps concret per a dur a terme les tasques escolars i estudiar i a més un temps per aprendre a aprendre a controlar el record mental portant a terme uns microtallers o en treure profit al finalitzar les tasques fins a l'hora de sortida.

4.- Els beneficis de la pràctica Cooppel també ha estat dut a terme per la pedagoga na Nàdia Nieto, en el seu treball de investigació de final de grau. Així també la família participa a més dels beneficis, amb els efectes mentals i l'impacte a l'entorn, treien més prfit dels seus recursos com són els museus i les activitats que es porten a terme en a ciutat.


NO DUBTIS, INFORMA'T NO COSTA RES


Pots escriure les 24 hores a info@cooppel.org o al what's núm. 619 79 39 69 i et responem el més aviat possible.


No et sentis sol
T'acollim i t'acompanyem






Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

46.- El COPEC premia al programa Cooppel en el Dia de la Pedagogia 2023.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-