46.- El COPEC premia al programa Cooppel en el Dia de la Pedagogia 2023.-

 El Col·legi Oficial de Pedagogia de Catalunya (COPEC) premia al TRFG basat en el Cooppel per part de la pedagoga na Nàdia Nieto.

Lleida           Seu de la delegació del COPEC

Avui dissabte dia 13 de maig de 2023

Presentació de l'acte

La Junta del COPEC i les pedagogues premiades
El TRFG sobre el Cooppel, programa que es porta a terme a l'institut Antoni de Martí Franquès de Tarragona


Lliurament del diploma per part de la Presidenta del COPEC


Premiats amb el segon millor TRFG:
"Estudi dels beneficis psicosocials del Cooppel en adolescents"


ENS VAREN INVITAR A L'ACTE HONORÍFIC DEL LLIURAMENT
Benvolgut en Josep Maria Ferran, inventor del Cooppel

Em plau convidar-te a l'acte de celebració el DIA DE LA PEDAGOGIA el proper 13 de maig a les 12 hores, que tindrà lloc a la seu del COPEC a LLEIDA (Rambla de Ferran, 32, 25007, Lleida)

Pel COPEC és una data important i per aquest motiu enguany la volem celebrar amb una bona representació del que és la pedagogia, on s’atorgarà els reconeixements del:


II Premi del Consell Social: “La Pedagogia en l’Agenda 2030”, premiant treballs de les cinc demarcacions on el COPEC té representació institucional.


Guardó als millors TFG en Pedagogia de les universitats catalanes (UB, UAB, URV, UdG) del curs 2021-2022.


Entre els GUARDONS als millors TFG de Pedagogia està el treball "Estudio de los Beneficios Psicosociales del COOPPEL en Adolescentes", com a millor TFG presentat per una pedagoga de la URV.

És per això que serà un privilegi comptar amb la teva assistència en aquest dia tan especial.

Rep una cordial salutació.

M. Victòria Gómez Serés
Presidenta

El COPEC és molt actiu i porta a terme moltes iniciatives.





UNES RATLLES PER A L'ACTE HONORÍFIC

M'és molt grat que na Nadia Nieto hagi estat premiada pel seu TFG sobre el Cooppel, això suposa premiar la seva tasca investigadora com a pedagoga i a la vegada premiar la meva tasca en conveni amb el Rectorat de la URV sobre Aprenentatge Servei. 
Gràcies a aquest conveni na Nadia de pedagogia, també un altre d'Enginyeria Informàtica i un tercer sobre Dret, ja són tres els projectes que he pogut ajudar a dur a terme.
L'aprenentatge servei, el servei comunitari, el voluntariat social són formes per aprendre a aprendre sempre i aquest premi em suposa un impuls motivador a seguir en la línia iniciada d'obrir el Cooppel als estudiants de la URV i com a professor ad honorem seguiré col·laborant amb "Educació" en l'institut Antoni de Martí i Franquès, a nivell municipal en el pla educatiu d'entorn de Tarragona, com de la Generalitat de Catalunya  i així també amb projectes d'aprenentatge servei i practicum de la URV, amb el COPEC, així també en el món social, veïnal, cultural i civil.
Felicito a na Nàdia Nieto per la seva implicació al projecte i que ara rebrà també el seu nou reconeixement a part de les notes acadèmiques i gràcies a vosaltres el COPEC per aquesta iniciativa en un dia tant assenyalat com és el Dia de la Pedagogia, 2023.
Lamentablement per raons familiars inexcusables no puc estar en aquest acte, al qual aporto aquestes ratlles com un gra de sorra a la gran labor que porteu a terme i que us animo a continuar, a progressar i a difondre, en motiu a que la societat tingui consciència i sensibilitat com estima el que és la professionalitat de la pedagogia en ple segle XXI.

Moltes gràcies i sempre endavant

Josep Maria Ferran i Torrent
Professor emèrit ad honorem. Especialista en Orientació Educativa, Pedagog terapeuta, mestre d'audició i llenguatge (MALL) i psicopedagog EAP.
                Tarragona 10 de maig de 2023

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-