25.- El Suport Cooppel als centres educatius i a les famílies és una oferta solidària que està compromesa en els serveis mínims garantits.-

 Davant la situació reivindicativa de vagues, concentracions i altres mobilitzacions i manifestos degut al deute extern espanyol i a la situació de crisis mundial per la guerra a Ucraïna.

Causa Cooppel manifesta que s'ha de garantir el Dret a la participació activa i responsable a esmentades mobilitzacions dins del marc legal laboral i dels Drets Humans.

Hem de mirar l'eficàcia de les mobilitzacions que sols acaben de començar i que duraran un llarg temps, per aconseguir que puguem progressar de forma justa i en plena societat, per l'interès social i públic.

El Suport Cooppel és de naturalesa humanitària i més encara de cara a les persones refugiades per la guerra  i està disponible als centres educatius i a les famílies. 

És una oferta solidària que està compromesa en els serveis mínims garantits. No podem causar més danys i més injustícia de la que hi ha si es pot evitar. A més és una iniciativa d'investigació educativa i cal mantenir la continuitat per a treure resultats

El món laboral té dret a vaga dins dels convenis col·lectius, però quan es fa vaga no es cobra o es descompta el sou de les nòmines, per tant és un esforç i un mèrit per la persona treballadora i no es gens gratuït.

Cal mobilitzar-se a consciència en llibertat i en responsabilitat personal i social.

Cal considerar que els menors d'edat fins els 14 anys no tenen dret a vaga, en el seu cas la tenen els seus pares i les seves mares.

Les activitats del Suport Cooppel no es poden suspendre ja que perjudicariem a les persones més vulnerables i més encara pels de BAT en els processos selectius universitaris com de promoció de nivell de l'alumnat als primers anys de l'ESO.

Per al personal d'estada a empresa i pràctiques en el cas d'absentar-se sense justificació mèdica o altres motius acceptables, cal avisar 24 hores abans i cal assegurar-se que es respecten les atencions mínimes.

Per tant la causa Cooppel garantitza els serveis mínims i les atencions bàsiques a les persones que en són usuàries per les seevs necessitats essencials.

https://calescoltar.blogspot.com/2022/03/83-es-por-la-paz-disponibles-atender-y.html

Causa Cooppel per la Pau

Imagina't de John Lennon

(1913) Jordi Català i la orquestra Nova Paper de Tornassol Imagina't per la Pau - YouTube



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-