24.- CASOS INTENSIUS COOPPEL (CiC) des de la protecció a la promoció de l'autonomia i l'empoderament equitatiu per l'edat i pel potencial.-

 Des del 22 de febrer al 22 de maig, poden perllongar-se fins al 22 de juny.

El mòbil és el voluntariat social en suport motivacional, l'aprenentatge servei (APS) i la investigació educativa superior de nivell universitari.

CASOS INTENSIUS COOPPEL (CiC) apropar-se, contactar, comprometre's mútuament, acollir i acompanyar a tota la família des de la protecció a la promoció de l'autonomia i l'empoderament personalitzat equitatiu per l'edat i pel seu potencial a nivell personal com familiar.-  Casos CiC

Des del 22 de febrer al 12 de maig de 2022 a nivell presencial al nostre institut a l'alumnat i a les seves famílies de dilluns a dijous de 17 a 19 hores.

I a nivell telemàtic Meet i What's obert a arreu de les famílies que sols es puguin connectar i ser acollides i poder-les acompanyar com a casos intensius Cooppel (CiP).

Una família tindrà l'opció a estar com fins ara a Cas Addicional Cooppel a Cas Intensiu Cooppel.

Els nostres Casos Addicionals Cooppel (CaC) són famílies que manifesten un compromís, demostrada l'autonomia en la gestió de l'agenda, assisteixen a l'espai Cooppel, participant en consultes, ajuts, microtallers i converses.

El Casos Intensius Cooppel (CiC) són casos que a més es fa seguiment més intensiu i implicatiu per part de la família (pares, mares i germans i germanes) com recursos externs esportius, de reforç, esplais o psicopedagògics, etc. La comunicació amb la família és més intensiva, així com el personal referent del centre la tutoria docent com del Departament d'Orientació.

El Casos Intensius Cooppel es poden perllongar fins el 22 de juny, sense perdre el contacte a l'estiu.

Més informació escriu what's 619 79 39 69 o info@cooppel.org


Per telemàtic dona opcions a altres espais i temps.
Per alumnat que no és del centre i si de la ciutat es pot quedar a la seu de l'associació veïnal Verge del Carme, carrer Francesc Bastos núm. 3 o a l'Ateneu de Tarragona, carrer sant Magí, núm. 4. 
Així al Priorat tenim espais per quedar a certs pobles a la biblioteca o al museu municipal o a la vila de Falset com és la biblioteca Salvador Estrem i Fa.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-