19.- Projecte C@M.ins.-- DUPLIQUEM L´ATENCIÓ COOPPEL A L'INSTITUT. Doble atenció en el suport a les famílies: presencial i telemàtica Meet oberta a la Comunitat Educativa.-

 


Meet amb tots els dies lectius de dilluns a dijous de 17 a 19 hores del curs 2021-22.

Cal primer concertar un compromís de família: pare i/o mare i el fill o filla corresponent.

Presencial sols l'alumnat de l'institut Antoni de Martí i Franquès, per motiu de la pandèmia COVID-19, de dilluns a dijous lectius de 17 a 19 hores.

Telemàtic obert si hi ha places per a alumnat de la ciutat de Tarragona i el Priorat, Catalunya i Andorra.

Es pot demanar sobre les tasques escolars per casa o la millora de practica oral del català o castellà.

Cal escriure al Núm. What's 619 79 39 69   Sr. Ferran 

1.- Justificació per la situació actual de prevenció sanitària.-

Degut a la pandèmia i veient la inestabilitat que patim sobre contagis, confinaments etc. posarem en marxa l'Atenció Cooppel Meet per a persones que tenen que estar a casa per motius justificats i no estan malaltes, siguin de BAT o ESO.

Per unir-te a la reunió a Google Meet, fes clic en aquest enllaç: 
O bé pots obrir des del teu Meet introduint aquest codi: zfi-veeo-sbu

2.- Personal Auxiliar Cooppel (PaC) d'EE de BAT: 
Posada en marxa del Meet diari des de l'Aula Presencial.-
A partir del proper dilluns dia 17 de gener per les tardes les cinc estudiants de BAT en estada a empresa curs 2021-22 a l'arribar a l'Aula Cooppel Presencial de 17 a 19 hores que tenen acordat un sistema de torns de dos dies a la setmana cadascuna obrirem l'ordinador de l'Aula una reunió Meet.
Com l'ordenador no té càmera ni micro, veurem qui hi assisteix i la comunicació serà per what's al mòbil o en el xat del Meet. Les persones assistents s'anotaran també al Full d'Autocontrol d'Assistència Diari en l'apartat: Assistència Meet. I equivaldrà el mateix que l'assistència presencial sempre que estigui justificat administrativament o mèdicament.

3.- Personal Usuari Cooppel (PuC) ESO: 
En el cas d'estar confinat i no estar malalt.-
Així també les que esteu de forma justificada confinats obrireu l'ordinador de 17 a 19 hores el Meet i controlarem les entrades a les 5, per xat o per veu direm què pensen fer i si tenen preguntes les respondrem i al final direm que han fet. També s'anotarà en el Full d'Autocontrol d'Assistència Diari en l'apartat Meet.

4.- Justificació de les absències i dels retards del PaC de BAT.-
L'estada a empresa és una matèria curricular i  es tracta com a qualsevol matèria i per tant les absències o modificacions dels horaris compromesos es tenen que justificar de la igual forma de justificació que les altres matèries amb foto digital personalitzada a la coordinació What's 619 79 39 69.

5.- Full d'Autocontrol d'Assistència Diari.-
Les de BAT posareu la fotografia digital del Full d'Autocontrol d'Assistència al xat grup what's del dia de la setmana de l'usuari Cooppel ESO que assisteix, a partir dels 15 minuts de l'inici, així el pare i/o mare sap si el seu fill/a assisteix al Cooppel o no. Sigui presencial o telemàtica la seva assistència



Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-