10.- General. COOPPEL EXISTEIX: Els beneficis, efectes mentals i impacte de l'entorn sempre assegurats amb el dilema Cooppel Existeix.-

 COOPPEL EXISTEIX

Els beneficis, els efectes mentals i l'impacte de l'entorn sempre assegurats amb el dilema Cooppel Existeix.-

És un Dret Humà l'oportunitat del dilema Cooppel. El Cooppel existeix i és una eina per a l'alumnat, un suport tècnic educatiu a les famílies i un suport moral al professorat.

Els implicats en el projecte (pares-mares-fills i filles, estància empresa de BAT, practicants universitaris, professorat, etc,)  el quasi 100% en els darrers 10 anys diuen que:

El dilema Cooppel suposa prendre decisions en família, amb això sols ja estaria justificat.

Els que l'han tastat diuen que ajuda a millorar la comunicació i el rendiment acadèmic, l'actitud a aprendre a aprendre sempre, la creativitat i la satisfacció general.

L'aprenentatge de la pràctica Cooppel amb les tècniques del cistell, xul, fils de relats, dicursos de perfils i patrons de relacions i els comentaris fa que encara es millori més.

A més l'impacte a l'entorn amb fets (projectes, iniciatives, aprenentatge servei, visites en família, actes, trobades i notícies, ens ajuda en comunitat.

El Cooppel ens ajuda a revisar i polir les habilitats de nostres competències transversals i practicar estratègies en el disseny universal dels aprenentatges, descobrir com podem construir la Pau en la nostra ment i com podem ser lliures i responsables amb els ODS 2030:

Com estudiem?  Què aspirem?  Què decidim?

A QUÈ ESPERES?

AJUDA'NS I AIXÍ TAMBÉ T'AJUDARÀS TU MATEIXA.

CAMINEM JUNTS EN C@Mins 

Obre't Camins amb el Cooppel, ara a l'Antoni de Martí, el nostre institut.


Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-