08.- General.- Es tracta més de tenir sort, és garantir l'èxit del teu fill o/i filla.-

 


PROVEM SORT DE CARA EL PRIMER TRIMESTRE?

Més de tenir sort, es tracta de garantir l'èxit del teu fill i/o filla. Si tenen èxit la família també té èxit.-

Molts pares i mares diuen anem a provar sort de cara el primer trimestre de primer de l'ESO.

Provenen de l'escola i és el primer any a l'institut, els fills i les filles ja són més grans, el canvi de centre invita a dir "provem sort" .

Més que provar sort és tracta de donar una oportunitat cap a l'autonomia, més llibertat i per tant responsabilitat.

Al nostre institut tenim una atenció extraescolar Cooppel de quatre dies a la setmana de dilluns a dijous lectius de 17 a 19 hores a la tarda que poden assistir el dia o els dies que volen o poden.

A més també a hora de tutoria podem explicar que aprendre a aprendre sempre és també talent, un estil de vida i un art que podem viure i  aplicar tota la vida.

Cal que ens assegurem de la marxa cap aquesta autonomia i en això el programa Cooppel ens ajuda.

Estem a més dins de l'entorn de la ciutat, dins del projecte educatiu d'entorn i més concret dins del món veïnal i cultural de la nostra ciutat.

Informa't i assegura't més l'èxit.

El passat dia 20 d'octubre es va presentar a quasi mig centenar de pares i mares el programa Cooppel del nostre institut.

A partir d'ara estem a la teva disposició al what's 619 79 39 69 o a   info@cooppel.org.

ESCRIU-NOS

A més fem activitats i atencions en el nostre entorn de la ciutat: Món veïnal, Ateneu de Tarragona i sales d'exposicions i museus.
PREGUNTA     TENIM RESPOSTES
Reunió amb l'Alcaldia de Tarragona on al món veïnal en concret a l'AAVV Verge del Carme de Tarragona portem a terme atenció l'oficina de Drets Veïnals i suport a les persones i a les famílies pel programa Cooppel.
 D'esquerra a dreta en Josep Maria Martí, de l'associació veïnal, na Maria José López, consellera,  en Pau Ricomà, alcalde en J.M. Ferran impulsor Causa Cooppel per la Pau i na Nadia Nieto estudiant de pedagogia, està estudiant i investigant el Cooppel en el TRFG de la URV.  
Reunió del passat dia 21 d'octubre pel programa veïnal PROMOCIÓ SOLIDÀRIA, ECONÒMICA, CULTURAL I SOCIAL DE L'ASSOCIACIÓ DE VEÏNS I VEÏNES VERGE DEL CARME DE TARRAGONA ( limitada per Tabacalera, Ramon i Cajal, Plaça Ponent, Sevilla, Eivissa, Jaume I, Felip Pedrell i Avda Vidal i Barraquer). Membre de la Federació Veïnal SEgle XXI (Tarragona Nord, Centre i Eixample) i secretaria de comunicació. .

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

52.- Constituit l'equip de coordinació del curs 2023-24 de C@M.ins Institut Cooppel Antoni de Martí i Franquès.-

79.- Convocatòria de concurs Literari de Poesia i Narrativa FALSET.-

60.- Conferència col·loqui per a pares i mares sobre el programa Cooppel.-